Ansiktsproteser

Maine Grip AS kan hjelpe deg med ansiktsproteser, såkalte ektoproteser i de tilfellene det ikke er mulig å rekonstruere en ansiktsdefekt ved kirurgi. Det kan være øreproteser eller orbitaproteser. Disse blir laget i medisinsk silikon som er kjent for sin biokompabilitet. Fordelene med medisinsk silikon er at den har fleksibilitet, varmemotstand og føles som hud.

 

Samarbeid med kjevekirurger

Vi har et godt og tett samarbeid med kjevekirurger på Oslo Universitetssykehus, Ullevål. Sammen planlegger vi prosedyren med å innsette implantater til orbitaproteser, slik at du får et tilpasset og naturlig resultat. Protesen festes med klips og er lett å ta av ved eventuelle utbyttinger.

 

Praktisk informasjon

Implantater til øreproteser utføres på Rikshospitalet, som er en del av Oslo universitetssykehus. Vi tar imot pasienter fra hele landet og hjelper til med å tilpasse ektoproteser til hvert individuelle behov.

Henvisning fra lege er kun nødvendig om det er første gang du får en protese.

For optimal bruk byttes protesene ut etter omtrent 18 til 24 måneder. Da blir fargene på protesen bleket naturlig, og silikonet stivnes noe.

Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål vedrørende bestilling eller proteser. Vi er tilgjengelig på telefon, mail og kontaktskjema.